Malalts i Gent gran: “La Parròquia t’acompanya”

Amb el servei «La Parròquia t’acompanya» volem millor coordinar, explicitar, i augmentar la cura cap als nostres avis i malalts, i a tots aquells avis i malalts que vulguin que els fem arribar l’amor de Déu. Aquesta és una proposta que uneix l’experiència de la pastoral de la salut parroquial i la força de Càritas parroquial, obrint-nos així a nous camins de caritat.

Oferim una estona de companyia. Tant senzill com això i tant gran alhora. No volem suplir res ni ningú, només volem portar-te una estona de la companyia de l’Església a casa, a la residència o a l’hospital. Les hores costen molt de passar i és una benedicció de Déu comptar amb qui et visiti.

Molt sovint ja no tenim forces per poder anar a l’església a missa i no tenim qui ens hi pugui acompanyar. Rebre l’Eucaristia a casa és el més gran regal! A vegades costa una mica resar sol, i per tant, pot ser molt més profitós resar una estona amb un germà teu de la Parròquia.

La coordinadora del projecte és l’Elena Guasch.

En la línea d’aquest projecte hi ha la pregària que la Comunitat de Sant Egidi fa cada dimarts a la residència llar de la Conca de Barberà.

La responsable és la Immaculada Martínez.

Portem la comunió als malalts a domicili, a aquells qui ens ho demanen.

El responsable és el Vicenç Puig.