Inici del curs pastoral 2018-19 a Vimbodí

Les parròquies de l’arxiprestat ens vam trobar el diumenge, dia 14 d’octubre, a Vimbodí per iniciar el curs.

La trobada, presidida pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, es va iniciar amb una xerrada sobre com revitalitzar les parròquies rurals a càrrec de dos joves de Tàrrega que són membres de l’equip de nova evangelització del bisbat de Solsona.

Els ponents van presentar diferents propostes i activitats que ja es realitzen en altres diòcesis subratllant que sovint les possibles «solucions» les podem trobar en l’exemple d’altres parròquies. «L’important en l’evangelització és tenir un desig sincer de somniar i de conversió, és a dir, posar el cor en mans de Déu», van dir. A més de la xerrada els participants també van tenir un moment per a compartir la seva experiència en petits grups.

Seguidament, a l’església parroquial de la Transfiguració del Senyor de Vimbodí, hi va haver el rés de vespres solemnes presidides pel Sr. Arquebisbe, el qual va agrair el servei i compromís de tantes persones que vetllen pel bon funcionament de les parròquies. El piscolabis va cloure aquesta trobada de germanor.